donderdag 11 juni 2009

Bekijk het forum live via de UNI-website



Een internationaal forum bezoeken brengt altijd leuke verrassingen met zich mee. Taalproblemen zijn er altijd, de ene deelnemer spreekt al beter Engels dan de andere en de techniek laat ons zelfs op een 'Communicators Forum' soms in de steek. Vroeger lag het aan de verbinding met het internet, tegenwoordig kunnen we zonder probleem wifi online, maar blijken de video's niet altijd door te komen. Maar wat altijd lijkt te werken in het onvolprezen Skype. Gratis bellen via het internet.

Gister en ook vandaag konden we weer genieten van het Skype-spektakel. Gister gaven de Amerikanen acte de présence via Skype (incluis beeld en geluid), zojuist gaf een Senegalees die geen visum kon bemachtigen voor Cyprus een fijne toelichting.

En gezongen wordt er ook! Onze Mongolese collega gaf vanochtend een presentatie en onderstreepte zijn ideeën met het zingen van de nodige strijdliederen. Een prachtstem, een hoopvolle inhoud. Beluister ons zangtalent



Zin in meer? Via de website van Uni Global Union lees, zie en hoor je meer over het forum.

Check it out via:
Uni Global Union (klik even op Union 2.0 voor meer video's)
YouTube UniGlobalUnion

Een interessante toelichting over het gebruik van sms in het vakbondswerk kwam uit Oostenrijk. Je kunt een fragment beluisteren
Leuk om te weten: dit (experimenteel) fragment werd opgenomen met een smartphone en binnen luttele seconden online geplaatst. Een karweitje van niks. Het is duidelijk dat er een grote toekomst ligt in het gebruik van smartphones/i-phones in relatie tot het internet/sociale netwerksites én - hoop ik - vakbondswerk.

Auteur: Monique Braam

En nogmaal, schroom niet om te reageren via 'reacties'. Je hoeft niet in te loggen en je kan desgewenst zelfs anoniem reageren. Doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten